هویج یک منبع بتا کاروتن ، ویتامین A ، ویتامین C ، ویتامین K ، پتاسیم ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. آنها را میتوان خام و یا پخته به عنوان یکی از گزینههای خوب رژیم غذایی استفاده کرد.
هویج یک منبع بتا کاروتن ، ویتامین A ، ویتامین C ، ویتامین K ، پتاسیم ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. آنها را میتوان خام و یا پخته به عنوان یکی از گزینههای خوب رژیم غذایی استفاده کرد.
وقتی از یک مدل زیبای ۲۵ ساله به نام دایوا سوال شد : راز پوست درخشان شما چیست؟ آیا به خاطر لوازم آرایش با کیفیت است یا به خاطر تمرینات سخت ورزشی ؟
بررسی های یک محقق هلندی از بعضی مطالعات نشان داده است که افراد مسن با ورزش آیروبیک قدرت مغزشان افزایش می یابد.
۱- اسیدهای چرب امگا ۳ که درمواد غذایی چون گردو،ماهی های چرب همانند ماهی آزاد و ساردین موجودند. این اسیدها به افزایش قدرت مناطقی از مغز که برخلق وخو نظارت دارند ، منجر می شوند.
دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران بیان کرد: مدارک علمی قطعی جهت غضروف سازی با مصرف غذاهایی مانند کله پاچه، قلم گوسفند و پای مرغ وجود ندارد.
صبحانه مهمترین وعده غذایی در روز است و خوردن آن فواید بسیار زیادی برای سلامت انسان دارد.
حمید بشارتی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران چنین گفت: همان طور که بارها شنیده اید صبحانه مهمترین وعده غذایی در روز است اما با این حال بسیاری از ما این وعده را فراموش می کنیم.